Rijvereniging

Rijvereniging Voorwaarts is 17 november 1945 opgericht.

Rijvereniging Voorwaarts

Rijvereniging Voorwaarts is 17 november 1945 opgericht. Voorwaarts is een zeer actieve vereniging met meer dan 120 actieve leden. Er worden gedurende het jaar diverse spring-, dressuur- en menwedstrijden georganiseerd. De rijvereniging is gevestigd in een mooie accommodatie aan de Essenerweg 88 te Kootwijkerbroek. De vereniging heeft 2 overdekte rijhallen, een gezellige kantine en een grote buitenbak.

Faciliteiten

Overdag is er voor de leden de mogelijkheid om van de accommodatie gebruik te maken.’s Avonds zijn er van maandag t/m donderdag diverse lessen, ook zijn er op maandagmorgen en donderdagmorgen lessen. Ieder jaar tijdens het winterseizoen organiseren wij elke 1ste dinsdag van de maand oefenspringen voor paarden en pony’s. Het hoogtepunt van onze vereniging is het kerstconcours in de maand december, dat bekend staat om zijn mooie kerstversiering, spannende sport inclusief finales, mooie prijzen en de afsluitende feestavond. Wij hopen u als lid, bezoeker of als deelnemer op onze evenementen te mogen verwelkomen.

Bekijk onze lessen

Komende activiteiten

Onderstaande evenementen vinden binnenkort plaats bij Rijvereniging Voorwaarts

Club van 100

De Club van 100 bestaat uit leden die de club jaarlijks financieel ondersteunen, ieder lid betaalt € 45,00 per jaar. In de kantine hangt een groot bord waarop alle Club van 100 leden staan vermeld.

Meer informatie