Kantine

Alle informatie over de kantinediensten, evenementdiensten en het laatste nieuws over de kantine

Kantine

Naar aanleiding van de matige bezoekers in de kantine na de lessen is de verplichte kantinedienst op lesavonden niet meer van toepassing.

Mocht je toch een keer kantinedienst draaien dan geldt onderstaande:

De sleutel kun je ophalen bij de familie Schut, Nachtegaalweg 24 in Kootwijkerbroek. Graag na einde van je dienst de sleutel daar ook weer inleveren. Als het hek bij de familie Schut dicht is, sleutel in de brievenbus. Je dienst duurt tot 1 uur na de laatste les, dan kun je afsluiten.

Tijdens de oefenparcoursen springen is er een aparte regeling qua tijden voor de kantinedienst.

Er mag niet gerookt worden in de kantine. Je mag mensen aanspreken indien zij toch roken. Bij problemen graag contact opnemen met het bestuur.

Als je zelf achter bij de bak of niet in de kantine bent, laat de kantine deur dan op slot. Bezoekers moeten dan achterom naar de kantine en je kunt dan meelopen.

Je bent verplicht om kantinedienst te draaien op de voor jou geplande datum. Kun je niet, dan moet je zelf zorgen voor vervanging door bijvoorbeeld te ruilen met iemand anders op deze lijst. Indien je niet komt en ook niet voor vervanging zorgt krijg je een boete van € 25,00.

Let er op dat alle deuren van de kantine aan het eind van de avond op slot gaan, ook de achterste deur van de kantine en de tussendeur bij de toiletten. De bruine deur (elektriciteitskast) naast de ingang moet ook dicht zijn. In de kantine ligt een checklist, dit gaat over het alarm, bijvullen van de koelkasten en het netjes achterlaten van de kantine, graag even doorlezen als je dienst hebt.

Met vriendelijke groet,

Ilona van Winden